tirsdag 15. april 2008

23. Oppsummering

Siste kursdag er overstått - godt og litt vemodig ;-)
Kurset har vært en fantastisk oppdagelsesreise i webbens mange muligheter -
et av de mest matnyttige kurs jeg noengang har deltatt på!! :-)
Dyktig og engasjert kursleder har vi hatt i Ellen! (selv om jeg er en smule såra og vonbroten over ikke å ha fått "kred" for å ha laget kurset eneste podcast... :'(
Den mest nyttige "tingen" har nok rett og slett vært blog-verktøyet - det har vi brukt aktivt gjennom hele prosessen - og det har vi også brukt på bibliotekets hjemmeside siden førkurstider. Flere andre ting er også mulig å se for seg brukt i biblioteksammenheng: podcast, video, bildeprogram som Flickr, vennesteder (vi har lagt inn biblioteket som profil der), wiki kan brukes i prosjektsammenheng, mashups på bibliotekets hjemmeside - og kanskje Second life blir en arena for oss i framtida?
Mine læringsmål er vel blitt mer bevisste i løpet av kurset - når jeg har erfart hvor mange muligheter som bare ligger der og venter på å bli tatt i bruk!
Overrasket er jeg blitt over at man kan bruke såå mye tid på nettet... ;-)
Og JA! jeg ville synes det var kjempespennende å delta i et eller flere oppfølgingskurs!! :-)
1000 takk for supernyttige, spennende, morsomme og utfordrende kursuker!

1 kommentar:

no sa...

Hei Mette!

Nå har jeg også siste kursdag. Takk for hyggelig kommentar på oppsummeringa mi. Podcasten din var veldig bra, du får "kred" fra meg ;) Bra dere har laget en side for Horten bibliotek på Facebook også, og det var en selvfølge å være fan der! Dere får markedsføre siden til brukerne på biblioteket, så får dere sikkert enda flere fans. Har fulgt med på bloggen din og du har jobba godt. Jeg har henta flere tips til andre webtjenester som jeg vil se nærmere på. Live feeden fra feedjit ser interessant ut og er et godt alternativ til statcounter.

Håper du fortsetter med bloggingen du også :)